RESPECT!!!

Det er så herlig og endeliiiig få komme i gang å glinse forran publikum!

Vi er klare alle som en. Havfolk, Brefolk og Gurifolk av alle slag! Hver og en med sin egen greie, sin egen bevegelse og sin helt egen klang og særpreg!
Vi er på scenen - hopper og spretter og synger for full hals!

Brefolket beveger seg grasiøst. Havfolket synger om livet nede i det mystiske og fargerike havet. Skarvene og Vinden fyker rundt med hver eneste beskjed. Anfinn tar sin ferd over til vårt magiske land. Guri Kunna sitter på sin høye trone så vakker som hun er, og Gurifolket fester med bulder og brak!

ALT er bare topp stemning blant alle aktører! Vi storkoser oss alle som en!

SKÅL I TUSEN KNAS!

Vi er nå snart ved slutten. To fantastisk flotte forestillinger er gjennomført med glans! Det er så herlig å stå på scenen og levere mengder av energi til publikum og få like mye energi tilbake! Adrenalinet står i 100 lenge etter en vellykket forestilling. Det å stå og ta imot all den gleden publikum har fått ut av det hele er bare fantastisk på så mange måter. Det er vanskelig og beskrive. Men det er her på denne scenen, i denne KNALL stilige fortellingen vi hører hjemme!

Jeg vil gjerne takke alle stylister og mødre som hjelper til med å sminke oss og som står for drikke og snacks i de pausene vi hver og enkelt har! Mange tusen takk!

Takk til orkesteret som står på hver gang! Og til Odin og Ståle som sitter oppe i høyden og styrer den fantastiske scenografien! Takk til hver og enkelt!

Også må vi ikke glemme vår kjære Hege! Som står på og drar oss med og sveiser oss sammen til en stor enhet!

Og takk til Kongen selv, Glenn Erik Haugland! For to årsiden når jeg fikk invitasjon til å være med på Havfest og møtte opp på audition, så visste jeg virkelig ikke for en fantastisk reise dette ville bli! Dere har skrevet et fantastisk stilig stykke! Dette er power, dette er trøkk - Dette er HAVFEST! Og når jeg tenker tilbake nå på alt vi har gått gjennom, alle øvingene og all gleden, så har alt sammen vært verdt det hele! Man vokser musikalsk. Dette er noe jeg aldri vil glemme. Dette fantastiske minne kommer jeg til å ta med meg resten av livet.

Jeg kan med stolthet si; "Det der! Havfest! Der har jeg vært med. For en fantastisk opplevelse!"

SKÅL FOR VÅRT KALAS!

Jeg har fått mange vennskap gjennom dette. Vi er en stor familie rett og slett. Og jeg er så utrolig stolt over dere alle sammen! Vi er HAVFEST! We got the power and we got the glory!
Selv om Havfest nå er over, så er ikke eventyret slutt. Tvert imot, det bare såvidt begynt! Vår fortelling lever videre i hverandre. I fantasien til de unge og gamle
som har kommet og sett på Havfest. Folk vil fortelle hverandre om Havfest. Og på den måten vil Havfest leve videre. This is our legacy!

Takk for alt!

Gudmar
(Richard M.)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits