Spent forventning.

Noen kommer tidlig, noen kommer akkurat i tide, men alle var klar. Sminke, kostyme og oppvarming. Kontrolert kaos og spent forventning likt fordelt. Spent og litt preget av stundens alvor er vi alle, men ingen er full av nerver, i alle fall ikke utenpå. Energien er til å kjenne igjen fra prøvedagene. Vi er oss selv lik, ensembelet. Jeg tror vi har roen fordi alle er sikker på sine arbeidsoppgaver, her er ingen overraskelser. Vi er klar, til et riktig dypdykk inn i Havfest verdenen.

 


 

Musikken starter, storm! Vi er i gang. Alt ruller som på skinner. Alt henger sammen slik vi ville. Vi danser, synger, fester på scenen. Roer oss ned i pausen, før vi spretter ut av startblokkene til den store finalen. Aplausen varmer, smilene varmer, publikum er så fornøyd. Vi kjenner denne kjærligheten, dette ønsket om at de vil oss vell. Både før under og etter forestillingen. Det er herlig å la en slik bølge skylle over seg. 

 
En stor takk til alle som var med på denne reisen i går. I dag skal vi ut på en ny reise selv om stien, landskapet og historien er den samme.

 


Fra foajeen etter Premieren

 

 

 

Vi sees i kveld.

 

Akun

(Jan-Ove)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits